Õp Olga
Rõõmupesa lasteaia õpetajad on hea ettevalmistusega pedagoogid, kellele on jagunud laialdast tunnustust nii vanemate, kaastööajate kui ka üldsusse poolt. Meie õpetajaid iseloomustab professionaalsuse, oma teadmiste ja kutseoskuste iga-aastane täiendamine, kord ühes, kord teises õpetatavas valdkonnas.
Hea ettevalmistus ja pühendumus võimaldavad meie õpetajatel saavutada oma igapäevatöös häid ja väga häid tulemusi. Suur osa meie pedagoogidest paistab silma aktiivse ja tulemusliku tööga.
Mitmed õpetajad on pälvinud suurepärase töö eest tunnustust lasteaia, linnaosa, linna ja vabariigi tasemel. Meie lasteaia pedagoogidele on jätkunud tunnustust kõrgetasemelistel konkurssidel sadade teiste hulgas äramärgituks saamise, konkursi nominandiks valimise või konkursi tiitliga pärjamise näol.
Kümned meie õpetajad pälvivad igal aastal ametlikku majasisest tunnustust või saavad tänukirju erinevatelt organisatsioonidelt ja asutustelt laste tööde juhendamise ning lastega konkurssidel, võistlustel või näitustel osalemise eest.
Vabariikliku tunnustuse, aasta õpetaja tiiteliga on pärjatud kaks meie lasteaia pedagoogi:
Tiina Ester - aasta õpetaja 2001 ja Olga Aljas (pildil) - aasta õpetaja 2005.
2013. aastal jõudis õpetaja Marge Kullamaa kandidatuur läbi mitme žürii vabariikliku auhinna aasta lasteaiaõpetaja 2013 kolme nominandi hulka.
 
21. jaanuaril 2011 olid Vanemuise teatrimajja Tartus palutud äsja ellukutsutud üldhariduse tunnustussüsteemi "Eestimaa õpib ja tänab" viiele auhinnale esitatud kandidaadid üle Eesti, nende seas üheksa meie lasteaia pedagoogi. Vasakpoolsele pildile on jäädvustatud Rõõmupesa pedagoogid tunnustusürituse vaheajal. 
"Eestimaa õpib ja tänab" 2012. aasta auhinnad anti kätte 13. jaanuaril 2012 Tallinna Lauluväljaku peegelsaalis toimunud tänuüritusel. Kutsutud olid kõik tunnustamiseks esitatud kandidaadid, meie lasteaia kandidaatidena ortoptist Elgi Lainela (parempoolsel pildil paremal) 40 aasta pikkuse töö eest nägemispuudega lastele tugiteenuse osutajana ning õpetaja Vive Ait pikaajalise ja sihipärase eesti keele õppe toetajana eesti keelest erineva kultuuritausta ja koduse keelega lastele. 
vanemuises
    
elgi ja vive veeb
Jelena Merimaa, Marge Kullamaa, Kelli Prits, Evi Kudrešova, Olga Aljas,
Anu Tooma ja Katrin Johannes
 
 Vive Ait ja Elgi Lainela

Loe edasi

Loe edasi

Loe edasi